Veckan när inget hände - Transformator Design

Veckan när inget hände

Kära läsare.

Den här veckan har absolut ingenting hänt. Det har faktiskt hänt så lite att jag fick lov att smygarbeta några timmar samt gräva fram en strand på sommarstället i Luleå. Anledningen till denna bisarra avsaknad av händelser är det ofrånkomliga faktum att kontoret har stängt under två veckors tid över sommaren. Vi gör så. Vi låser dörren och säger åt allihopa att ta minst två veckors ledighet. Gå hem. Åk någonstans. Gör något annat. Bekanta dig med solen. Försvinn.

Jag brukar generalisera grovt när jag säger att det finns två typer människor. Det finns dom som arbetar för att leva och dom som lever för arbetet. I ett kreativt yrke så tillhör vanligtvis de flesta den sistnämnda typen, och av den anledningen tvångsstänger vi i princip kontoret för att inte arbeta ihjäl oss.

Det innebär att Dell-datorn antingen sover i tryggt förvar, eller har följt med någon kollega i hemlighet. Jag har faktiskt inte en aning. Men det hindrar mig inte från att bjuda er på diverse bilder från tiden som gått hittills med vårt nya tillskott! Det blir många nya ansikten, se, läs och njut av sommaren!

Fia är glad. Hon har lyckats rita lite också.

Jenny läser om Nordkorea och lyssnar till Martina.

Leszek försöker ladda ned gratisspelet ”Reckless Racing Ultimate” men möts av inloggningsrutan.

Gustav är skeptisk.

Martina är skeptisk.

Det var en skeptisk dag.

Ps. Nästa vecka kommer absolut ingenting heller att hända och jag har därför ingen aning om vad jag inte kommer att skriva om då. Men missa det inte!

//Erik Westerdahl

adminVeckan när inget hände