Dell - People People

Vad händer med laptopen nu?

Sista posten på den här bloggen! Jag gick in i detta som en Mac-användare och kommer fortsättningsvis vara det – men inte enbart. Jag kommer absolut att göra en hel del jobb på Dell-datorn, speciellt jobba i CAD- och renderingsprogram där den är så mycket snabbare än min Mac Book Pro. Jag gissar också att det finns flera här på kontoret som gärna skulle vilja testa Dell-datorn, vilket det givetvis kommer att få göra:) Jag tror att den kommer att spara oss tid då vi kommer att kunna producera renderingar mer effektivt.

Jag har faktiskt inte blivit helt bekväm med Windows på dessa tre månader. Det finns en hel del saker som inte känns logiska, och då är det inte bara för att det är annorlunda från OS X – som jag är van vid, utan för att Windows erbjuder för många alternativ för att ta ett exempel – jag skrev om just detta i post #6 Ofta är less more.

Jag har funderat en hel del kring vad som skulle göra den perfekta laptopen. Här kommer en mkt kort sammanfattning. Viktigast är nog att den har ett logiskt gränssnitt – enkelt och tydligt, det värsta är när man inte fattar och inte heller vet hur man ska ta reda på hur man fattar. Eliminera allt som kan uppfattas som ”datakrångel”. Nästan lika viktigt är snabbhet, att den kan hantera komplexa program. Portabiliteten, att minimera släpandet på tunga och otympliga laddare och sladdar. Jag vill också nämna formen, materialvalen, detaljerna – det spelar roll. Datorn kommer att ligga framme både på kontoret och hemma och ska passa in i dessa kontexter. Alltså inga silverfärgade plastdetaljer, blinkande LEDs. Sist men absolut inte minst är att det har gjorts ansträngningar för att datorn ska bli så hållbar som möjligt.

Det här blir alltså det sista inlägget på Livet som Kreatör. Jag är superglad att jag fick chansen att testa Dell Precision M3800. För att läsa mer om vad vi gör på People People så finns vår blogg på peoplepeople.com!

// Anna

Admin2Vad händer med laptopen nu?