Tredje  inlägget_1

Up in the sky with Uber Chopper Bali

Vecka 3 för mig tillsammans med Dell. Nu har jag äntligen fått testa min Dell laptop i skarpt läge. En av mina största kunder som jag jobbar frekvent med både hemma i Sverige och utomlands, är ett företag som heter Uber. För er som inte känner till Uber, är det ett utav världens största och snabbast växande företag. Det är ett företag som fullkomligt tagit över taximarknaden i världen och jag är så sjukt glad att vi har lyckats få fram ett sådant härligt samarbete och förtroende för varandra.

Uber är ett stort företag med stora förväntningar och när jag fotar för dem brukar det vara extremt intensivt och stressigt. För mig är detta inget negativt, jag gillar verkligen när det är ett högt tempo och jag tvingas utmana mig själv.

 

 

 

När jag jobbar med kunder som just Uber är jag i stort behov av att min utrustning verkligen inte sviker mig och att överföringar, inläsning av bilder samt bearbetning flyter på utan en massa störande moment och hinder. Jag tycker att min Precision klarar detta utmärkt och jag känner mig riktigt nöjd med jobbet den gör för mig. Skärmen som har en grym upplösning gör också att bilderna ser extremt krispiga ut, vilket gynnar mig när jag sitter med kund bakom min rygg som hela tiden vill hålla ett öga på om bilderna blir bra eller inte.

Sittandes i helikopter (på arbetstid) kommer jag på mig själv hur mycket jag älskar mitt jobb och vilken tur jag har som får göra det jag verkligen älskar.

När det gäller bilder från denna dagen kan jag bjuda på en liten preview, men eftersom att Uber inte ännu fått allt material än så måste jag hålla på vissa bilder lite till.

Glöm inte kolla in mer godis på min instagram @niklasnyman eller följ min snapchat på niklasnyman

Here is an english version for my international followers:

Week 3 for me with my new Dell and I’ve finally had the opportunity to put it through its paces for real. One of my biggest clients, a client that I frequently do work for both at home in Sweden and abroad, is Uber. For those of you who might not now about the company, it is one of one of the largest growing startups in the world. They’ve completely transformed taxi markets in hundreds of cities all over the world and I’m very happy that we’ve managed to establish a great relationship and so much trust for each other.

Uber is a large company with very high expectations and when I do work for them it’s usually very intense and quite stressful. To me that’s not necessarily a bad thing, I quite enjoy the amped up tempo as it forces me to not rest on my laurels and push myself harder.

In teese circumstances I’m extremely dependent on my equipment not failing me – that file transfers and every step in the image production works flawlessly, without any annoying delays or unexpected interruptions. I am glad to report that my Precision did a great job and I am really pleased with its performance. The screen is great and has a high enough resolution that images appear extremely crisp, which is a great benefit to me when doing work with my client hanging over my shoulder keeping track of everything I do.

Sitting in a helicopter (during working hours, no less) makes me realize how much I love my job and how fortunate I am to be able to do the job I really love.

When it comes to images from this day I can only offer you a small sample, since Uber have not received all of the material from the shoot yet I have to sit on it for a little while longer.

Don’t forget to check out more eye-candy on my Instagram at @niklasnyman or follow me on Snapchat: niklasnyman.

adminUp in the sky with Uber Chopper Bali