Femte inlägget_3

Tio timmar layover i Doha

Hala! (som betyder ”hej” här i Doha). Jag är på väg hem från Bali och sitter just nu på Dohas flygplats, Hamad International Airport. Jag har tio timmar av väntan kvar innan jag hoppar på sista flighten mot Stockholm. Jag har lagt beslag på en riktigt skönt fåtölj i en av deras fantastiska lounger, så det går ingen nöd på mig. Här finns det massor med god mat, det mesta i drickväg, sköna stolar, wifi, dusch och ett komplett spa (!!). Jag sitter här och knåpar ihop veckans inlägg till er, mina läsare.

 

För mig är det alltid lite sorgligt att lämna Bali. Det är liksom som mitt andra hem och jag älskar allt som följer med och hör till. Det som är skönt för mig med att komma iväg såhär är att jag verkligen får en sjuk hunger för att komma tillbaka och jobba häcken av mig i Stockholm. Jag hinner samla på mig inspiration i överflöd och ladda mina batterier till max. Även om jag gör en hel del jobb på Bali så blir det inte lika intensivt som hemma, mest för att jag själv vill ha det så. Imorgon drar allt igång på allvar igen hemma i Stockholm, och jag kommer drunkna i retuschering från mina jobb som jag gjort på Bali. Jag har också en väldigt stor kampanj som ska plåtas på torsdag i Mood Gallerian, och det är fortfarande mycket som ska planeras inför den. Jag kommer plåta min andra stora kampanj för Mood Stockholm tillsammans med reklambyrån Volt.

Vi ska plåta en stor vårkampanj som sen kommer synas i tunnelbanorna i Stockholm samt busskurer och även digitalt. Jag gjorde en höstkampanj med Mood förra året som blev riktigt lyckad och det var helt magiskt att få jobba med alla som var inblandade i den kampanjen. Här kan ni se resultatet på den kampanjen. Med tanke på hur lyckas kampanjen blev förra året, är jag extra peppad på att få jobba med dem igen och det känns extremt roligt att ha Mood och Volt som återkommande kunder.

Förhoppningsvis kommer jag på torsdag även plåta direkt in i min Precision och ha min nya skärm kopplad till den så att kunden kan se resultatet live när jag plåtar. Med andra ord hoppas jag på att nästa veckas inlägg blir riktigt intressant för er att läsa!

Nu börjar det bli dags för mig att röra mig mot gaten och flyga hem. Så länge får ni några flygplatsbilder när jag sitter och jobbar med min Dell bland annat.

Hörs nästa vecka och glöm inte följa mig på min instagram @niklasnyman

/Niklas

Hala! (Which means ”hello” here in Doha). I’m on my way home from Bali. Right now I’m chilling at Hamad International Airport. I have a ten hour layover before I jump on the last flight to my final destination, Stockholm. I have found myself a really nice chair in one of their amazing lounges, so there’s no need to worry, I will definitely survive the long wait. There’s lots of good food, all the drinks you can think of, wifi, showers and a fully equipped spa facility (!!). At the moment I’m slumped in this very comfortable chair, writing my weekly post for you guys.

It’s always a bit sad for me to leave Bali. It’s like my home away from home and I love everything about the place. It’s nice for me to get going like this, I really get my motivation back and feel a hunger to come back and work my ass off in Stockholm. I have time to collect inspiration in abundance and recharge my batteries. Although I do quite a bit of work in Bali, it’s never as intense as it is working at home, mostly because I want it that way. But tomorrow, I’m back to to the realities of being back home in Stockholm, and I will probably drown in all the retouching job I have to do from the shoots I did in Bali. I also have a very big campaign to shoot on Thursday this week, at the Mood Galleria together with the ad agency Volt, and there is still much to be planned.

We will shoot a big spring campaign which will appear in the Stockholm subway system along with bus stops and digital advertising. I made a fall campaign with the Mood Galleria last year that was really successful and it was absolutely magical to work with all the great people who were involved in the campaign. Here’s a glimpse of that campaign. Considering last years success, I’m particularly excited to be working with them again and it’s really exciting to have the Mood Galleria and Volt as repeat customers.

Hopefully I will shoot directly into my Precision laptop on Thursday, and be able to bring along my new Dell monitor, to let the customer see the result live when I shoot. In other words, hopefully next week’s post will be an interesting read for you.

Now it’s time for me to leave the comforts of the lounge area and head to the gate for my flight home. For now I will give you some airport pictures from when I was working on my Dell earlier today.

See you next week and don’t forget to follow me on my instagram @niklasnyman

/Niklas

adminTio timmar layover i Doha