Tack för oss!_Kollor Designbyrå_Livet som kreatör

Tack för oss!

Det är med både lättnad och vemod vi nu skriver vårt sista blogginlägg här på Livet som kreatör. Lättnad över att ha lyckats att leverera blogginlägg tolv veckor i rad trots stundtals hektiska och intensiva perioder. Vemodigt, för att vi kommer att sakna skrivandet och de reflektioner av vår vardag som vi med stor entusiasm fått möjlighet att berätta om.

Våra hjälpredor, som vi valt att kalla dem, har synnerligen levererat. Med en uppenbar fäbless för färger och bilder, är det kanske inte konstigt att skärmen (Ultrasharp UP3214Q) snabbt lyckats vinna våra hjärtan och blivit favoriten. Men även datorn M3800, med sin otroliga speed, har agerat flitig arbetsnarkoman under dessa veckor.

Att byta ut våra Äpplen lär troligtvis inte bli aktuellt. Det är vi alldeles för bekväma för. Däremot vet vi redan nu att M3800 kommer att bli en fortsatt viktig nyckel i vår vardag. Håkan, som är den av oss här på kontoret som arbetar i PC-miljö, har nämligen prompt aviserat att hans nuvarande HP inte får förlängt förtroende till förmån för just M3800. Ett starkt betyg med andra ord.

Vi är också otroligt tacksamma över det ”tysta” (externa) tangentbord som vi fått för projektet. Nu hoppas äntligen få slippa det eviga oljudet från Håkans kulsprutesmattrande gamla Keytronic-tangentbord.

Vad gäller skärmen, Ultrasharp UP3214Q, blir det lite rakare rör. Den har nämligen lyckats imponera på oss såpass mycket att vi med all sannolikhet kommer att införskaffa några till för att ersätta de BENQ-skärmar som står och skräller på våra bord idag. Om inte just den, så blir det lillbrorsan U2715H som också verkar lovande. Eller vad säger ni, Dell?

Slutligen skulle vi vilja tacka alla våra läsare för den här tiden! Vi hoppas att ni tyckt det varit spännande att följa vår (kreativa) vardag. Ni är självklart varmt välkomna att fortsätta följa oss på Facebook. Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till Dell för ett grymt initiativ, all löpande input och feedback samt Ragnar Falck, vår evige copywriter, korrekturläsare och inspiration!

Vi ses snart igen!

Inspirera andra

adminTack för oss!