Slutet gott allting gott_Kollor_Livet som kreatör

Slutet gott, allting gott!

Det var i slutet av oktober i år som vi, efter många och långa diskussioner på kontoret, beslutade att hoppa på detta samarbetsprojekt med Dell.

Måste erkänna att det infann sig en (stor) gnutta skepsis över att gå in i projektet, främst på grund av tiden som tyvärr ofta är en bristvara. Men även på grund av rädslan över att på kort tid och med tighta mellanrum hinna berätta om vår vardag som kreatörer på ett spännande sätt.

Är också övertygad om att vi kände oro över att släppa in ännu en PC (vi har redan en) i vår annars rätt så strama äppelmiljö. Vi hade knappast funderat många sekunder om det istället varit Apple som kontaktat oss. Jag tror att detta handlar om en inbyggd tillit och trygghet till äppel-produkterna, snarare än en fast övertygelse om att de är bättre än andra. Vi är nämligen inga typiska groupies direkt. Snarare tvärtom.

Rätt beslut!

Men likväl. Så här halvvägs in i projektet, kan vi dock konstatera att vi tagit rätt beslut!

Vi har onekligen fått kämpa en del med skrivandet av våra blogginlägg, men känslan av tillfredställelse över resultaten har ändå dominerat. Det är riktigt roligt att få berätta om relationerna och historien om våra kunder, våra resor i gamla tågvagnar, vår exaltation över julen… ja, med andra ord, vår vardag.

Men hur ser vi då på våra nya arbetskamrater M3800 (datorn) och Ultrasharp UP3214Q (skärmen)?

Det började med bråk

Jo, överlag har de smält in bra och snabbt stiftat bekantskap med oss andra, vilket är glädjande. Resan har dock inte bara varit helt smärtfri. Det började nämligen med ett bråk mellan en av våra Macbooks och skärmen då de inte kunde komma överens om hur de skulle samarbeta och vara kompatibla med varandra. Tyvärr är bråket inte löst ännu, men vi hittade en annan (temporär) lösning som funkar, åtminstone tills vidare.

I övrigt spår vi en ljus framtid för både M3800 och Ultrasharp UP3214Q på Kollor. Ihop är de nämligen smått fantastiska. Snabba, effektiva och lätta att ha att göra med. Skärmen fortsätter imponera med sin fenomenala skärpa och färgåtergivning och M3800 bevisar gång på gång sin iver över att vara snabbare än alla andra.

Ny i teamet

Från och med fredag tar vi lite välförtjänt julledighet med allt vad det innebär. När vi kommer tillbaka i början av januari lovar vi att berätta mer om några kund-case vi är oförskämt stolta över, fortsättningen på historierna vi hittills påbörjat samt en massa nytt. Bland annat får vi utökning i teamet i form av Camilla, student från Broby Grafiska i Sunne, från och med den 12 januari.

From all of us to all of you… En God Jul och ett Gott Nytt År!

Inspirera andra

adminSlutet gott, allting gott!