Norrländsk smekmånad och småländsk snaps

Förra veckan var det dags för Anders efterlängtade tripp hem till skogarna i norr.

Det var en förväntansfull herre som lämnade kontoret i fredags. I handen hade han en biljett till en egen sovkupé bara för honom och reskamraten M3800. En himla massa timmar senare vaknade de upp till ett fullkomligt desaturerat landskap som välkomnade herrskapet med något som måste ha varit ett av årets första ordentliga snöfall. Men med en kopp varmt kaffe, en smal men skön kupébädd och en lagom norrländskt tyst reskamrat kunde resan både med tåget och med ett pälsvårdsproduktprojekt fortgå…

Under tiden hade vi andra fått för oss att höja julstämningen på kontoret genom att köpa de klassiska
skumtomtarna i julens färger. De smakade helt utmärkt till morgonkaffet men med resultatet att 66 procent av Kollors medarbetare blev utslagna. Håkan, som var den minst skumtomteresistenta personen av oss, slutade på rygg i bingen!

Har glömt att berätta om ett annat spännande projekt vi arbetat med. Nämligen design av en småländsk julsnaps! Då vi knappt haft någon tid på oss, har vi rattat projektet med absolut raketfart. Men som nämnt tidigare, är det ofta just denna typ av uppdrag som tenderar att ge bäst resultat.

Ironiskt nog.

Inspirera andra

adminNorrländsk smekmånad och småländsk snaps