Inlägg nr 6_3

Natalia Brzezinski, Symposium Stockholm

Hej!

Då var det dags för mig att ännu en vecka dela med mig om mitt liv som frilansande fotograf!

Jag nämnde ju för er förra veckan att jag skulle göra ett jobb för Mood Gallerian i Stockholm. Vi plåtade den kampanjen i torsdags och det gick fantastiskt bra, verkligen över förväntan och jag måste säga att det är riktigt skönt att vara på hemmaplan och fota igen, framförallt när det handlar om stora vårkampanjer. Jag kommer tyvärr behöva hålla på godiset tills kampanjen är ute och tills jag får lov att visa er resultatet och ”behind the scenes” bilder. Vi har även producerat lite filmmaterial från plåtningen så förhoppningsvis har jag till och med en kortare backstage-film att visa för er! Jag kan dock avslöja att en av huvudfärgerna vi använde genom plåtningen var laxrosa…Stay tuned.

Den här veckan går jag därför tillbaka lite i tiden, till veckan innan jag åkte iväg till Bali. Jag gjorde då en plåtning i Grand Hotells lokaler, här i Stockholm, för Symposium som håller på att uppdatera sin hemsida. Symposium är en festival som pågår i en hel vecka, skapad av Spotifys Daniel Ek och Ash Pournouri, grundaren av At Night Management. Festivalen är en enda stor fest av idéer, mode, musik och teknik som kommer att fånga framtiden och energin som får oss att vilja utveckla Sverige.

Den här gången var det pressbilder som skulle plåtas, på Symposiums CEO, Natalia Brzezinski. Bilderna i dagens inlägg är resultatet från den plåtningen samt lite backstage-material. Såklart hade jag även med mig min Dell laptop och bilderna ni kan se på skärmen där är mina moodboards inför plåtningen, ni kommer väl ihåg vad en moodboard är 😉

Enjoy och see you next week!

Glöm inte att följa mig på instagram @niklasnyman för mer inspiration och bilder!

/Niklas

adminNatalia Brzezinski, Symposium Stockholm