Inlägg 10_1

Monsieur Blonde Jewels

Hej!

Jag känner att det är dags för mig att presentera en plåtning jag gjorde med Monsieur Blonde på Bali.

Jag har nu under en längre tid jobbat för fullt med att få klart bilder från en plåtning jag gjorde på Bali med Monsieur Blonde. Det va ett väldigt stort antal bilder och tillsammans med alla andra jobb den senaste tiden så har det dragit ut på tiden, men nu är det äntligen klart! Här får ni se lite av det färdiga resultatet som jag är väldigt nöjd med.

Monsieur Blonde är ett smyckesmärke som jag har jobbat med flera gånger tidigare på Bali och vi brukar alltid göra en plåtning när jag väl är tillbaka. Företaget har sin grund i Frankrike då grundaren av företaget är därifrån. Dock har de som många andra företag valt att ha sin produktion på Bali där det finns väldigt många bra tillverkare för både smycken och textil. På just denna plåtningen tog jag även med mig några andra företag som jag gillar. En del av kläderna kommer från @rebel_stone och underkläder från @MKHune.

Företaget har precis fått sina nya lokaler färdiga i Canggu så vi gjorde plåtningen där vilket funkade perfekt för vad vi ville göra. På Bali handlar väldigt mycket om sociala medier och det var just detta som vi gjorde plåtningen för. På Bali sprang jag även på modellen som vi använde oss av @sasha.ap – hon blev en perfect match!

Jag sitter just nu och har gjort en hel del retusch på skärmen som Dell gett mig och måste jag säga att den är riktigt grym! Gillar verkligen att den är så pass enkel att koppla ihop och plugga in samt den tunna ramen utmed kanterna.

Stort plus för Dells skärmar alltså!!

Ni hör mer från mig nästa vecka

/Niklas

 

adminMonsieur Blonde Jewels