Let’s build BAUX_Kollor_Livet som kreatör

Let’s build BAUX!

Det är förväntansfulla tider för oss nu. Självklart för att julen närmar sig, och som trogna julmust-fans är detta en högtid vi alltid ser fram emot. Men också för att det i fredags blev klart att vi fått uppdraget att jobba med ett nytt varumärke vars produkter vi diggar stenhårt!

Stockholmsbaserade designföretaget BAUX, startat av entreprenörerna Johan Ronnestam och Fredrik Franzon tillsammans med designstudion Form Us With Love, har utvecklat en alldeles unik serie miljövänliga akustikplattor tillverkade av cementbunden träull. Med sex olika geometriska former och 20 snygga färger kan man kombinera fritt och förverkliga sina idéer i en massa olika variationer.

Johan Ronnestam (tv) och Kollors Håkan Persson.

Fredagen i Stockholm bjöd på ett inspirerande introduktionsmöte, lite julshoppande och en outstanding avslutning på favoritkrogen Daphne’s på Östermalm.

Hemåt till Skåne. Med stil!

Som en liten bonus hade Erik lustigt och lätt bokat hembiljetten på ett tåg modell äldre, tillika i 1:a klass. För oss som i hemlighet verkligen gillar tåg var även detta en rejäl inspirationsboost. Vagn 4870 av typen AB3K tog oss hemåt till Skåne. Med stil!

Vi är extremt taggade över att bli involverade i bygget av BAUX! Att vi dessutom ska arbeta tätt ihop med Johan, som vi framgångsrikt samarbetat med många gånger tidigare, gör hela projektet än mer utmanande och spännande.

Som BAUX skulle sagt, Let’s Build!

Foto i toppen: BAUX

Inspirera andra

adminLet’s build BAUX!