MoodSpring_Velaug_702

Kampanj för Mood Stockholm

Hej!

Näst sista veckan för mig här på Dells blogg ”Livet som kreatör”. För ett tag sedan nämnde jag ju, som ni kanske kommer ihåg, att jag skulle plåta för Mood Stockholm. Det är en galleria mitt i centrala Stockholm som jag verkligen tycker är riktigt skön, både bra shopping men också trevligt häng, bra restauranger och en härlig atmosfär. När man plåtar en sån här stor kampanj är det väldigt mycket tid som går åt till hela projektet både när det kommer till planering och förarbete men även produktion och allt arbete som krävs i efterhand. Det är extra kul när en sån här stor kampanj blir klar och går live och blir synlig för allmänheten. Det vi plåtade denna gången var en vårkampanj där fokus låg på modet som i vår kommer att gå att hitta inne på Mood-gallerian, men även fokus på kampanjnamnet: IN THE MOOD FOR SPRING COLORS – alltså vårens trendiga färger.

Kampanjen gick live förra veckan inne på Mood-gallerian samt på deras hemsida. I fredags förra veckan gick den även live i de flesta tunnelbanor i Stockholm. Jag har inte varit fotograf så värst länge efter min tid som assisterande fotograf, därför känns overkligt att se sina egna bilder i storlek 2×3 meter på Stockholms tunnelbanestationer – helt magiskt! Jag är extremt stolt över mig själv över vad jag har åstadkommit på så pass kort tid som fotograf och framförallt extremt tacksam för alla som tror på mig, stöttar mig, följer mig i mina sociala kanaler och har förtroende för mig. Jag hoppas att min kurva kommer fortsätta i samma riktning framöver och att jag kommer få fler stora jobb att sätta tänderna i.

Alla bilder i färg som ni ser i inlägget är det helt färdiga slutresultatet, som nu finns nere i tunnelbanorna runt om i Stockholm! Redan på onsdag denna veckan kommer jag att lägga upp ett lite kortare extra-inlägg med några backstage bilder i svartvitt från vår dag då vi plåtade – stay tuned!

Hörs på onsdag!

/Niklas

adminKampanj för Mood Stockholm