Dell Precision M5510 – slimmad, kraftfull och perfekt för kreatörer

Att kreatörerna försetts med varsin Precision M5510 är ingen slump. Det här är världens tunnaste och lättaste mobila arbetsstation – vilket gör den perfekt för arbete på resande  fot samtidigt som den inte kompromissar med prestandan. Kreatörer inom olika branscher står inför olika utmaningar, men de har alla gemensamt att de vill ha snabba enheter som klarar tunga arbetsuppgifter, samtidigt som de efterfrågar flexibiliteten i att kunna ta med sig arbetet var än de befinner sig.

Precision M5510 är ISV-certifierad, vilket betyder att den har optimerats för att prestera på topp i alla tänkbara program som en kreatör använder. Hit räknas samtliga program av Adobe, Autodesk, Dassault Systèmes, Avid och Sony. Det spelar med andra ord ingen roll om du redigerar foto, produktdesignar eller gör 3D-modeller. Dessutom använder den här enheten sig av Dell Precision Optimizer som automatiskt optimerar systemet för certifierade ISV-program utöver fabriksinställningarna, vilket alltid ger Precision M5510 bästa möjliga prestanda och produktivitet för kreatören.


Fullproppad med kraft!
Precision M5510 har en slimmad design i kolfiber och kombinerar det bästa av en arbetsstation och en Ultrabook™ i en och samma enhet. InfinityEdge-bildskärmen ger en praktiskt taget ramlös bild, och ger en 15-tums skärmupplevelse i ett 14-tumschassi.

PremierColor-tekniken garanterar en oöverträffad färgåtergivning med 100 procentig Adobe RGB-täckning. Skärmen möter även kreatörernas höga krav på detaljer med 4K Ultra HD-upplösning och över 8 miljoner pixlar – tre miljoner fler än en ”Retina”-skärm.

Sjätte generationens Intel® Core™ i7-processorer och de allra första mobila Xeon-processorerna gör det möjligt för kreatörerna att optimera prestandan i de program som de använder i arbetet. Att köra flera program är hur enkelt. Datorn kan även dockas via en enda kabel, och stora filer kan snabbt och enkelt överföras med Thunderbolt™ 3-anslutning.

 


Dell UltraSharp UP2716D – skärmen där allt sitter i detaljerna

Man brukar säga att det sitter i detaljerna. Det stämmer väl in på kreatörsyrket; minsta lilla detalj måste bli rätt för att helheten ska bli bra. Dell UltraSharp UP2716D är en 27-tums skärm med IPS (In-Plane Switching) och en QHD-upplösning på 2560 x 1440 som ger en kristallklar skärpa. Bildupplevelsen görs dessutom ännu bättre av den breda betraktningsvinkeln och den ultratunna ram som omger skärmen. Med hjälp av Dell PremierColor levererar skärmen enhetliga och exakta färger direkt från start. Skärmens anpassade färginställningar, färgdjup och breda färgskala gör också att den uppfyller alla professionella standarder. Att färgerna blir de samma på skärmen som vid print är av högsta vikt för alla kreatörer, oavsett om du redigerar foto, formger trycksaker eller gör en CAD-modell. Bildupplevelsen görs dessutom ännu bättre av den breda betraktningsvinkeln och den ultratunna ram som omger skärmen.

Dell UltraSharp UP2716D  passar med andra ord de mest kräsna kreatörerna. Den uppskattade detaljrikedomen gäller även i mörka områden då Dell UltraSharp UP2716D  har ett färgdjup på 1,07 miljarder färger – ungefär 64 gånger fler än på en vanliga standardskärm. För att göra det snabbare att komma igång fabrikskalibreras skärmen till Delta-E<2. Det är med andra ord bara att packa upp skärmen, koppla in datorn, sätta sig ned och vrida på det kreativa flödet.


Läs mer om Precision M5510 här.

Läs mer om UltraSharp UP2716D här.

Läs mer om hur rätt teknik ger stora effekter i kreatörers arbete på Tech Page One.

Inspirera andra

adminHur Dell hjälpt kreatörerna