Inlägg nr 7_3

Fine and Dandy

Dagen efter påsk. Det är helt sjukt ändå hur snabbt man slappnar av och gärna bara stannar på soffan några extra dagar. Riktigt härligt med en helg fylld av vila och god mat, sånt behöver man ibland!  Men nu är det dags att ta sig i kragen och få saker och ting gjort. Här kommer inlägg nummer sju som handlar om Fine and Dandy, läs och enjoy.

Då jag fortfarande sitter djupt inne i massa retusch så blickar jag åter igen tillbaka till en plåtning jag gjorde innan Bali. Min kund den här gången var via AD:n Lars Jansson på reklambyrån Volt. Han håller på att hjälpa sin goda vän Emma Magnusson som jobbar som formgivare/originalare, med att bygga upp hennes nya hemsida Fine and Dandy, som tyvärr inte är helt klar ännu men håll gärna ett öga öppet, den kommer gå live inom kort och du kommer att kunna läsa mer om vad Fine and Dandy är!

Uppdraget gick ut på att de ville ha fem stycken svartvita, ganska tunga, mörka bilder vilket passade mig alldeles utmärkt. Något som jag dock inte brukar göra så jättemycket är att filma men de ville även att jag skulle göra några små video-svep för kunna klippa ihop lite film till hemsidan också, vilket jag givetvis gjorde – riktigt roligt att göra något utöver det vanliga!

Emma sitter i en sjukt härlig lokal på Brännkyrkagatan i Stockholm och det var där vi befann oss under plåtningstillfället. I lokalen finns ett gigantiskt takfönster som släpper in massor med dagsljus vilket jag älskar att jobba med, och trots att det var en mörk vinterdag så fanns det gott om ljus som sipprade in. Får jag välja så jobbar jag helst med naturliga ljuskällor men ibland så är det ju ett måste med bra ljussättning för olika projekt och man får då utmana sig själv och vara kreativ med hjälp av andra ljuskällor.

Jag gillar den grafiska känslan vi fick fram och som Lars vill få fram i hemsidan. Jag känner att det kan bli riktigt snyggt när allt är på plats!

Här får ni några av de färdiga bilderna  i svartvitt, samt några bilder på min lilla Dell som fick följa med och leka arbetshäst under dagen.

Glad sen påsk på er och glöm inte att följa mig på Instagram: @niklasnyman.

/Niklas

adminFine and Dandy