Inlägg nr 8_4

Besök från Paris och uppdatering av hemsidan

Hej!

I helgen har en av mina fantastiska vänner från Paris, Amah Ayivi, varit på besök. Som vanligt tog vi oss tiden och passade på att plåta lite! Amah driver ett helt magiskt litet ställe i Paris som heter Le Comptoir Général, och är verkligen ett måste att besöka om man är i Paris. Där hittar man allt från restauranger, barer och affärer. Amah är en av de mest passionerade människorna jag känner! Han brinner verkligen för det han gör och lever livsstilen fullt ut hela vägen. På Le Comptoir driver han en klädavdelning som heter Marché Noir Paris, där de tar in vintage-kläder från alla världens alla hörn, men mestadels från Togo i Afrika, där Amah ursprungligen kommer ifrån.

 

Jag sprang på Amah under Way Out West i Götebnorg för något år sedan, och vi har sen dess gjort ett antal plåtningar tillsammans. I dagens inlägg kan ni se bilder från en plåtning vi gjorde i somras här i Stockholm. Det roliga med att plåta en människa som Amah är att han kan bära upp i stort sett vad som helst. Något som en annan skulle se helt sjuk ut i, rockar han loss som ingen aldrig förr – ett tecken på att mannen har stenkoll på mode och hur man ska bära upp vilken typ av outfit.

Passade i fredags på att lägga upp plåtningen från i somras på hemsidan, så ni kan även gå in här NIKLAS NYMAN, och kolla runt lite. Min hemsida är nog den mest ångestladdade punkten med mitt jobb idag. Jag har i 2 år tänkt att jag måste ha en ny hemsida som är mer strukturerad och på ett bättre sätt representerar vad jag gör, men lyckas aldrig hinna ta tag i det. Det är flera jobb som inte ens ligger live på hemsidan, då jag tänker att det ska upp på den nya när det väl händer. Jag kommer nog få skriva ett helt fristående inlägg om detta känns det som. Jag gärna tar emot lite tips och råd från någon som kan hemsidor osv! Vet ni någon som är grym på det får ni gärna hojta till :)

Dags att starta veckan med ännu lite plåtningar!

Vi hörs om en vecka och glöm inte följa min instagram @niklasnyman,

/Niklas

adminBesök från Paris och uppdatering av hemsidan